Пројекције

Позоришна представа „Creeps“

Позоришна представа „Creeps“ по тексту Lutz Hubnera, у режији Братислава Јанковића. У представи играју: Јелена Анђелковић, Милица Јововић, Милица Вранеш и Нађа Петухов.
Костим: Ана Колбјанова
Графичко обликовање: Дејан Петровић
Улаз: 100дин

Кинотека уторком „Night on Earth“

Месец јануар посвећен је редитељу Jim Jarmusch - u. Овог уторка наши посетиоци моћи ће да погледају филм "Night on Earth".
imdb
Улаз је слободан.

Филм „Бабица“ (The Midwife)

Синопсис филма:

Када јој се тридесет година касније јави некадашња потенцијална маћеха Беатрис (игра је – Катрин Денев) због чијег одласка се њен отац убио, а она понела трауме, бабица Клер покушава да опет свој живот врати у нормалу. Она је коначно уредила свој живот. Као самохрана мајка послала је сина на студије медицине, сада вози бицикл и поседује своју викендицу на обали рекле и коначно може да проведе живот по својим правилима. Беатрис, која је некада јурила за коцком и алкохолом, сада се као руина враћа у њен живот и то баш у моменту када и породилиште у коме Клер ради као искусна бабица пролази кроз реформе које јој не пријају. "Бабица" је филм јаких емоција са елементима ведрог хумора и драме.

Кинотека уторком „Coffee and Cigarettes“

Месец јануар посвећен је редитељу Jim Јarmusch - u. Овог уторка наши посетиоци биће у прилици да погледају филм "Coffee and Cigarettes".
imdb
Улаз је слободан.

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Зорана Ђинђића 10/3
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/208-874 
Електронска пошта: urednik@kulturakg.com