Концерти

Концерт Крагујевачког симфонијског оркестра

Крагујевачки симфонијски оркестар ће одржати још један у низу редовних концерата у оквиру концертне сезоне Музичког центра Крагујевац. На репертоару ће бити изведена Брамсова 3.симфонија и Хајднов концерт за виолончело и оркестар Д -ДУР. Солиста : Дамјан Сарамандић, диригент : Владимир Милић

Kонцерт Бојане Вунтуришевић у СКЦ-у

Бојана Вунтуришевић наступа у Крагујевцу 25.маја, у оквиру своје „југословенске турнеје“, заједно са бендом који чине Иван Мирковић Бамби, продуцент и Бојанин дугогодишњи сарадник, и МКДСЛ, чувени београдски ди-џеј и продуцент.

„ФИ фест“ - концерт у Крагујевцу

У суботу, 26. маја, 2018. од 19 сати на сцени ПМФ-а, у оквиру "ФИ феста", биће одржан концерт фолклорних ансамбала на коме ће наступити:
Фолклорни ансамбл „Октоих“ из Подгорице - Црна Гора, Фолклорни ансамбл „Народни будители“ из Софије - Бугарска и Ансамбл народних песама и игара Центра „Абрашевић“ крагујевац - Србија.

„Моја класика“ Бојан Јовановић, хармоника

Концерт крагујевачког виртуоза на хармоници Бојана Јовановића "Моја класика" Извор-варијације на тему

Линк ка страници организатора: https://www.facebook.com/muzicki.centar

Шумадијски Блуз и Џез Фестивал

Шумадијски Блуз и Џез Фестивал
Петак, 01. јуни и субота, 02. јуни, 2018. од 20:30 до 01:00
Башта Дома омладине
(Улаз слободан)

Дечији концерт фолклора

Као и сваке године до сада, пред сам крај сезоне, најмлађи чланови Академског фолклорног ансамбла Светозар Марковић храбро освајају сцену и публици представљају све што су научили до сада - традиционалне игре и песме наше земље.

Концерт Војног оркестра Оружаних снага Словачке републике

Војни оркестар Оружаних снага Словачке републике наступиће 7. јуна у Холу Друге крагујевачке гимназије од 20 часова.

Концерт TУРИСТА у СКЦ-у

Туристи коначно долазе! Њихов први албум „Лево или десно“ је једно од најишчекиванијих издања у 2018. години, а прича о овом необичном бенду се за кратко време раширила као нешто најузбудљивије што се управо дешава на регионалној музичкој сцени.

Концерт групе "Fish in Oil" на летњој сцени СКЦ-а

Бенд "Fish in Oil" наступа 14. јуна са почетком у 22 часа на Летњој сцени СКЦ-а и тиме отвара сезону концерата на отвореном.

Kонкурс за ПРВИ ЦД

Студентски културни центар Крагујевац расписује конкурс за издавање првог албума ауторским бендовима, појединцу или ансамблу. Услов је да аутори немају званично издање у свом претходном раду. Предност имају аутори из Крагујевца.

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Зорана Ђинђића 10/3
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/208-874 
Електронска пошта: urednik@kulturakg.com