Концерти

Концерт школе модерне музике „Октава“

Школа у којој ћете научити шта је музика, у којој ћете научити да свирате и која ће промовисати ваш рад, посвећеност и таленат.

ВЕЧЕ РУСКИХ ПЕСАМА И АРИЈА

Сопран Ксенија Миленковић и пијанисткиња Наталија Петровић публици ће се представити музиком руских аутора.

Концерт бенда „ZAA“

Концертом крушевачког бенда ZAA наставља се овогодишња Арсенализација, серија концерта који најављују Арсенал фест. Циљ програма је даља популаризација “Арсенал фест-а“, који је по свим досадашњим показатељима оцењен као главни културни догађај у Kрагујевцу и један од најважнијих у Србији, али и анимирање циљних група посетилаца, а пре свега младих људи из Kрагујевца и ширег региона.

Улаз слободан.

Јуриј Шишкин хармоника

Јуриј Васиљевич Шишкин рођен је 24.08.1963. године у Азову (Ростовска област) и заслужни је уметник Русије, лауреат међународних такмичења и солиста Ростовске државне филхармоније.

Концерт пијанисте Небојше Максимовића

На априлском концерту сезоне Convivium Musicum '19, крагујевачка публика ће имати прилику да чује истакнутог домаћег пијанисту Небојшу Максимовића.

Концерт Мико Лукоме - хармоника

Мајски концерт сезоне Convivium Musicum '19 резервисан је за крагујевчанима добро познат и вољен звук хармонике. У Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, у понедељак 20. маја, наступиће фински уметник Мико Луома.

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Зорана Ђинђића 10/3
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/208-874 
Електронска пошта: urednik@kulturakg.com