Концерти

Пројекат ВОДА

ВОДА је била музички подухват младих крагујевачких музичара који су крагујевачкој клупској сцени позних деведесетих представили свој доживљај Ронија Сајза.

Фолкарт Дидгори (Грузија) и АФА Светозар Марковић - Концерт фолклора

Као и претходне године, Студентски културни центар резервисао је јул за необичне звуке и ритам светске плесне сцене, и у госте нам доводи један од најбољих фолклорних ансамбала Грузије - „Фолкарт Дидгори“. Крагујевачка публика ће имати прилике да ужива у необичном сусрету богатих традиција двеју земаља, Србије и Грузије, 20. јула у 20:30 часова, на Ђачком тргу.

„Straight Mickey and the Boyz“ на летњој сцени СКЦ-a

„Straight Mickey and the Boyz“ су један од најталентованијих нових рок бендова у Србији. Динамична, фуриозна тројка одличних музичара из Београда, своје утицаје из разних стилова рока стиснула је у препознатљив и карактера пун израз. Свирају на Летњој сцени СКЦ-а 01. септембра

Концерт чембалисткиње Смиљке Исаковић „Bремеплов од Хенрија VIII до Мокрањца“

Смиљка Исаковић је српска чембалисткиња коју критика назива „првом дамом чембала“ и „краљицом чембала“, магистрирала је два инструмента: клавир на Музичкој академији у Београду и Конзерваторијуму „Чајковски“ у Москви, а чембало у Краљевском конзерваторијуму у Мадриду.

Музичка представа „С ове стране музике“ Вере Миланковић, у извођењу Хора Дечјег културног центра Београд

Музичка представа „С ове стране музике“ је музичко-сценско дело које изводи дечји хор, у овом случају Хор Дечјег културног центра Београд, наратор, корепетитор и диригент.

Концертна турнеја пијанисткиње Наде Колунџије „УДАХ/ИЗДАХ ЗВУКА“

Пијанисткиња Нада Колунџија ће у оквиру своје турнеје по Србији под називом УДАХ/ИЗДАХ ЗВУКА наступити и у Крагујевцу.

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Зорана Ђинђића 10/3
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/208-874 
Електронска пошта: urednik@kulturakg.com