Концерти

Концерт ансамбла "Ренесанс"

Ансамбл Ренесанс је по старости други ансамбл за рану музику са простора бивше Југославије, основан 1969. године у Београду . Репертоар ансамбла обухвата музику из периода средњег века, ренесансе и барока коју изводи на копијама оригиналних инструмената из наведених епоха.

ЈАВНИ ЧАС - школа народних игара Абрашевић

Представљање рада полазника у Школи народних игара. Неколико најмлађих група показаће своје умеће у интерпретирању народне песме и игре.

Kонцерт LP DUO

ЛП дуо је српски клавирски и електронски дуо, који чине пијанисти Соња Лончар и Андрија Павловић.
Најпре формиран као традиционални камерни ансамбл који изводи дела класичне музике, састав је данас у извођачком и стваралачком смислу активан на пољу електронске, авангардне, филмске, телевизијске, позоришне и популарне музике. У новије време се нарочито истичу у домену квантне музике, експерименталног жанра који покушава да истражи везе квантне физике и музичке уметности.

АРКОБАЛЕНО - улична свирка

Концерт гудачког квартета на отвореном. Класична дела, популарна и традиционална музика- све на једном месту у извођењу младих крагујевачких уметница.

ИГРА НА ТРГУ-концерт фолклорног ансамбла Абрашевића

Концерт фолклорног ансамбла Абрашевића на коме ће грађани имати прилику да виде кореографије и богату ношњу нашег ансамбла.

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Зорана Ђинђића 10/3
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/208-874 
Електронска пошта: urednik@kulturakg.com