Концерти

Концерт пијанисте Небојше Максимовића

На априлском концерту сезоне Convivium Musicum '19, крагујевачка публика ће имати прилику да чује истакнутог домаћег пијанисту Небојшу Максимовића.

Концерт школе модерне музике „Октава“

Школа у којој ћете научити шта је музика, у којој ћете научити да свирате и која ће промовисати ваш рад, посвећеност и таленат.

Концерт бенда „Пропаганда 117“

Концертом крагујевачког бенда "Пропаганда 117" наставља се овогодишња Арсенализација, серија концерта који најављују Арсенал фест. Циљ програма је даља популаризација “Арсенал фест-а“, који је по свим досадашњим показатељима оцењен као главни културни догађај у Kрагујевцу и један од најважнијих у Србији, али и анимирање циљних група посетилаца, а пре свега младих људи из Kрагујевца и ширег региона.
Улаз слободан.

Koнцерт "OPUS NEO", Пројекат Гурђијев - музика тишине и контемплације

 

У организацији Студентског културног центра, публика ће имати прилику да чује "Опус Нео"Пројекат Гурђијев, Србија/Француска, Музику тишине и контемплације, коју изводе Ивана Граховац, на виолончелу и Olivier Maurel, на клавиру.

Концерт Мико Лукоме - хармоника

Мајски концерт сезоне Convivium Musicum '19 резервисан је за крагујевчанима добро познат и вољен звук хармонике. У Свечаној сали Прве крагујевачке гимназије, у понедељак 20. маја, наступиће фински уметник Мико Луома.

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Зорана Ђинђића 10/3
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/208-874 
Електронска пошта: urednik@kulturakg.com