Књижевне вечери

Представљање књиге "Календар Апокалипсе" Николе Теофиловића

Збирка песама "Календар Апокалипсе" објављена је у оквиру Јавног конкурса за избор пројеката из области издаваштва Установе културе „Кораци“ и део је едиције "Зли даси". У програму учествују: Жарко Јовановић, Данијела Николић, Богдан Борислав Николић, Татјана Јанковић и аутор.

Представљање књиге "Рептил" Уроша Тимића

Роман "Рептил" је трилер који помера границе паранормалног у магловитој свакодневници. Изгубљен у једноличном тунелу својих мрачних мисли, Стеван се суочава са низом бизарности након што мистериозни момак, наизглед сасвим сличан њему по спољашности, а супротан по унутрашњости, ушета у његов живот.

Представљање романа "Отров, банка и треће писмо" Младена Вуруне

Нови крими роман Младена Вуруне смештен је у београдску свакодневицу. Писац и инспектор Петров трагају за решењем тајни и злочина који потресају град, али све дубље упадају у клупко авантура у којима се јављају отров, љубавне афере, политичке сплетке, таблоиди и моћне банке. То их доводи до питања: „Ко финансира изборне крађе?“ У програму учествују уредник Гојко Божовић и аутор.

Представљање књиге "Кад Атлас слегне раменима" Владимира Стефановића

Књига афоризама "Кад Атлас слегне раменима" Владимира Стефановића је дело штампано у оквиру Јавног конкурса за избор пројеката из области издаваштва Установе културе „Кораци“, а део је едиције "ТУП ТУП".

Промоција романа Милана Николића

Промоција романа Милана Николића

Представљање књиге "Беба" Милана Митровића

Роман "Беба" представља искрену причу о остварењу човекове жеље за потомством. Проткана хумором покреће најтежа питања о животу и прати тешку борбу човека и судбине.

ДРУЖЕЊЕ СА ЧИТАОЦИМА

Сваке године Народна библиотека "Вук Караџић" у знак захвалности за преданост читању и посећивању културних манифестација награђује највредније. Ове године програм је подељен у две фазе. Од 18 сати ће бити реализован програм за најмлађе, а од 19 сати за старије.

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Зорана Ђинђића 10/3
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/208-874 
Електронска пошта: urednik@kulturakg.com