Женски разговори

У представи која никога на оставља равнодушним и која ће вас насмејати до суза „Женски разговори“, улоге су поделили наши познати српски глумци Весна Чипчић, Светлана Бојковић и Милан Цаци Михаиловић.

У питању је урнебесна комедија која редовно пуни дворане и успешно забавља публику. Уз антологијске реченице Душка Радовића, мушке разговоре, женске разговоре, шармантан и, на да све, забаван игроказ троје наших врхунских глумаца доводи до тога да публика увек насмејана напусти салу…

Играти једну представу 10 година много је, а 29 година бити на сцени са истим партнерима/Светлана Бојковић и Милан Цаци Михаиловић/ у истом комаду и костиму, на ивици је чуда! Е то се мени десило са представом “Женски разговори “ по тексту великог Душка Радовића. Колико задовољства и радости, интересантних градова, земаља, људи и утисака. Да сам после сваке представе написала само по једну реченицу склопила би се респектабилна књига, али авај…. Публика нам се бескрајно радостила. Уживали смо и ми глумци и то истински. Реакције су биле готово као на рок концертима. Разговор након представе дирљив. Само трајање од готово 30 година потврда је да смо одличан тим – добитна комбинација“, написала је коментаришући представу Весна Чипчић.