Позоришна представа „Боинг боинг“

Марк Камолети
УРНЕБЕСНА ХИТ КОМЕДИЈА - БОИНГ, БОИНГ
Редитељ: Ненад Гвозденовић
Сценограф: Ана Колбјанова
Костимограф: Јелена Јањатовић
Сценски покрет: Пјер Рајковић

Копродукција Књажевско-српског театра из Крагујевца и Краљевачког позоришта из Краљева.

ИГРАЈУ
Зоран Церовина
Катарина Јанковић
Светлана Миленковић
Младен Кнежевић
Јасмина Димитријевић
Исидора Рајковић