Концерт бенда „Буч Кесиди“

Тренутно један од најпопуларнијих младих бендова на домаћој сцени долази у Крагујевац у склопу промоције свог новог албума који 21. новембра објављује издавачка кућа Контра. Буч Кесиди је леворуки инди рокенрол електро диско дуо из Панчева. Иза себе има деби албум "Посесивно-оспулсивни хоспул" који прати пет популарних синглова и видео спотова, међу којима су "Јаа (имам плаан)", "Драга?", "Кафе апарат", и дугогодишњи низ концерата по регионалним клубовима и фестивалима, међу којима су и Маин Стаге ЕXИТ фестивала, Арсенал Фест и Беер Фест.

Крајем прошле године избацили су радијски хит "Нема љубави у клубу", први сингл са надолазећег другог албума, који обележава прелазак бенда на модернији и више електронски звук. Сингл је донео велики одзив код публике као и позитивне критике на свим регионалним топ листама (Балканроцк, Тегла.рс, Музика.хр, БефореАфтер, Стратегија звука...). Наредни синглови који су изашли, "Ђускање не помаже" и “ТИХО”, добијају још боље критике и потврђују тежњу бенда ка комерцијалном и уметничком успеху у раду на другом албуму.

Улазнице за концерт биће пуштене у продаји од петка,8. Новембра, првих 50 карата по цени од 400 динара, после тога цена улазница у предпродаји биће 500 динара. Карте можете купити у Дому омладине.